Melange d’Or Leaftea Engelse Melange 750 gram – Fair Trade

De Melange d’Or Leaf Tea is thee die fijner van structuur is dan thee in een theezakje. Deze thee is speciaal ontwikkeld voor gebruik in koffieautomaten, thee-apparatuur en voor in percolators.

Deze thee is erg handig op locaties waar theezakjes geen uitkomst zijn. Met deze thee kan je dus snel en eenvoudig een kopje thee zetten met een koffiemachine. Ook kan je met deze thee grote hoeveelheden thee zetten voor catering locaties.

De Leaf Tea is een Engelse melange thee. Dat is de meest geschonken thee in Nederland. Engelse melange thee is samengesteld uit van Assam (een zwarte thee uit India) en Ceylon (zwarte thee met citrus uit Sri Lanka).

Fair Trade – Max Havelaar

Fairtrade helpt boeren en arbeiders in ontwikkelingslanden een betere plek te verwerven in de handelsketen, zodat ze kunnen leven van hun werk en kunnen investeren in een duurzame toekomst. Fairtrade is zowel een keurmerk als een wereldwijde beweging. In Nederland is Stichting Max Havelaar eigenaar van het Fairtrade keurmerk, ook bekend als het Max Havelaar keurmerk.

De Freshbrew leaf tea is verpakt in een zak van 750 gram. In een doos zitten 6 zakken Leaf Tea.

EigenschapWaarde
Inhoud zak750 gram
Inhoud seal4 doosjes
Inhoud omdoos6 seals (24 doosjes)
KeurmerkMax Havelaar, Fair Trade