onze visie

Bewust genieten

Een kopje koffie of een kop thee, daar wil je bewust van genieten! Met bewust genieten bedoelen wij dat niet alleen de smaak heerlijk moet zijn, maar ook dat de koffie en thee uit duurzame ingredienten moet zijn samengesteld en dat de impact van de productie, distributie en bereiding van de warme drank op mens en milieu minimaal moet zijn.

Duurzaam

Onze duurzame ingrediënten komen van koffie- en theeplantages die een Biologisch, Fair Trade, Rainforrest Alliance of UTZ keurmerk hebben. Onze Future Verde Koffiebonen zijn zelfs 100% CO2-Neutraal gecertificeerd! Omdat we de CO2-uitstoot volledig compenseren van Cradle-to-Grave.

Energiezuinig

Koffie en thee zijn een warme drank en de energie die nodig is voor het verwarmen van de consumptie is een behoorlijk aandeel van het totale CO2-uitstoot. De koffiemachines die wij voeren zijn energiezuinig door geavanceerde technieken.

Dealers

Ook onze dealers dragen zorg voor MVO. Zo zijn er dealers die de koffie leveren met electrische voertuigen of vrachtwagens uitgerust met zonnepanelen.